18,70 EUR
Zelené potraviny - keď je jedlo naším liekom
Zelené potraviny - keď je jedlo naším liekom
V tejto knihe Zelené potraviny - Keď je jedlo naším liekom sa dočítate množstvo fascinujúcich informácií nielen o zelených potravinách všeobecne, ale aj o konkrétnych druhoch zelených potravín.
Nájdete tu informácie o riasach Chlorella, zelenom jačmeni, riasach Spirulina a mnohých ďalších.
Popis
Mladá pšenica - Mladý jačmeň - Lucerna - Spirulina - Chlorella - Morské riasy - Zelenina
Zelené potraviny alebo klíčky z obilnín, strukovín a jednobunkových rias prinášajú revolúciu v starostlivosti o zdravie. Obsahujú nielen rastlinné farbivo chlorofyl, ktoré má jedinečné regeneračné, protizápalové, hojivé a dezodoračné účinky, ale aj väčšinu základných vitamínov a minerálov, esenciálne aminokyseliny, aktívne enzýmy a ďalšie živiny v ideálnom pomere. Vďaka tomu sa vyznačujú úplne jedinečnými účinkami na ľudské zdravie.
Kniha Zelené potraviny - Keď je jedlo naším liekom poskytuje komplexný, ale čitateľný prehľad vedecky dokázaných účinkov najznámejších zelených potravín: mladej pšenice, mladého jačmeňa, lucerny, spiruliny, chlorelly, morských rias a vybraných druhov zeleniny. Dozviete sa tiež, ako používať zelené potraviny pri konkrétnych zdravotných problémoch, ako ich pestovať a spracovávať, ako sa informovať o ponuke potravinových doplnkov a mnoho ďalšieho.
Ponúkame chlorellu, mladý jačmeň, spirulinu a lucernu
- Velikost balení
- 113 strán - brožovaná väzba, autor: Maria Dallen,
- Značka
- Knihy
Zelené potraviny - keď je jedlo naším liekom