Zelené potraviny - keď je jedlo naším liekom

Zelené potraviny - keď je jedlo naším liekom

V tejto knihe Zelené potraviny - Keď je jedlo naším liekom sa dočítate množstvo fascinujúcich informácií nielen o zelených potravinách všeobecne, ale aj o konkrétnych druhoch zelených potravín.
Nájdete tu informácie o riasach Chlorella, zelenom jačmeni, riasach Spirulina a mnohých ďalších.

Skladem

5,00 EUR s DPH

ks

Údaje zadané v tomto formulári sú prísne dôverné. Jeho vyplnením a odoslaním súhlasíte so spracovaním zadaných údajov.
Podľa nového nariadenia EÚ - GDPR nám poskytujete citlivé informácie o svojom zdravotnom stave, čo si vyžaduje váš informovaný súhlas so spracovaním týchto údajov.
Aby ste vedeli, s čím súhlasíte, uvádzame opis spôsobu, akým takéto spracovanie vykonávame. Formulár vám príde e-mailom na adresu Mgr. Jana Kubíčková. Tam sa nachádza dovtedy, kým naň neodpovie a hneď potom sa vymaže. Keďže odpovedá z emailu, zostáva visieť v odoslanej pošte. Na vašu žiadosť ho odtiaľ môžeme kedykoľvek vymazať. Nerobíme to však automaticky. Doručená pošta je tiež nejaký čas v systéme eshopu, odkiaľ sa pravidelne vymazáva - automaticky. Nemáme záujem tieto informácie uchovávať.
Viac informácií o ochrane údajov na tomto e-shope nájdete TU.
Ak ani po prečítaní všetkých týchto potrebných formalít nie ste spokojní, pošlite nám svoju otázku.
Predtým sme otázky a odpovede po súhlase zverejnili, aby boli prístupné aj ostatným (opakujú sa dosť často). Toto však už nemôžeme robiť. To však nevadí, najdôležitejšie veci sú tu už z čias pred nariadením GDPR.
 *
 *
 *
Iné súhlasy alebo nezhody
Políčka s hviezdičkou sú povinné.

Popis

Mladá pšenica - Mladý jačmeň - Lucerna - Spirulina - Chlorella - Morské riasy - Zelenina
Zelené potraviny alebo klíčky z obilnín, strukovín a jednobunkových rias prinášajú revolúciu v starostlivosti o zdravie. Obsahujú nielen rastlinné farbivo chlorofyl, ktoré má jedinečné regeneračné, protizápalové, hojivé a dezodoračné účinky, ale aj väčšinu základných vitamínov a minerálov, esenciálne aminokyseliny, aktívne enzýmy a ďalšie živiny v ideálnom pomere. Vďaka tomu sa vyznačujú úplne jedinečnými účinkami na ľudské zdravie.
Kniha Zelené potraviny - Keď je jedlo naším liekom poskytuje komplexný, ale čitateľný prehľad vedecky dokázaných účinkov najznámejších zelených potravín: mladej pšenice, mladého jačmeňa, lucerny, spiruliny, chlorelly, morských rias a vybraných druhov zeleniny. Dozviete sa tiež, ako používať zelené potraviny pri konkrétnych zdravotných problémoch, ako ich pestovať a spracovávať, ako sa informovať o ponuke potravinových doplnkov a mnoho ďalšieho.
Ponúkame chlorellu, mladý jačmeň, spirulinu a lucernu
Velikost balení
113 strán - brožovaná väzba, autor: Maria Dallen,
Značka
Knihy
kniha Zelené potraviny

Zelené potraviny - keď je jedlo naším liekom

5,00 EUR s DPH Skladem

ks

Můžete doplnit o