Agaricus (Brazílsky hríb) sušený 100g

Agaricus (Brazílsky hríb) sušený 100g

Vitálne huby sa v tradičnej čínskej medicíne používajú už tisícky rokov.
Agaricus sa v tradičnej medicíne používa pre vysoký obsah polysacharidov na podporu imunitného systému.
Agaricus je tiež veľmi chutný a používa sa do šalátov, polievok, rizota a je vynikajúci ako príloha k mäsu.

Skladem

9,20 EUR s DPH

ks

Údaje zadané v tomto formulári sú prísne dôverné. Jeho vyplnením a odoslaním súhlasíte so spracovaním zadaných údajov.
Podľa nového nariadenia EÚ - GDPR nám poskytujete citlivé informácie o svojom zdravotnom stave, čo si vyžaduje váš informovaný súhlas so spracovaním týchto údajov.
Aby ste vedeli, s čím súhlasíte, uvádzame opis spôsobu, akým takéto spracovanie vykonávame. Formulár vám príde e-mailom na adresu Mgr. Jana Kubíčková. Tam sa nachádza dovtedy, kým naň neodpovie a hneď potom sa vymaže. Keďže odpovedá z emailu, zostáva visieť v odoslanej pošte. Na vašu žiadosť ho odtiaľ môžeme kedykoľvek vymazať. Nerobíme to však automaticky. Doručená pošta je tiež nejaký čas v systéme eshopu, odkiaľ sa pravidelne vymazáva - automaticky. Nemáme záujem tieto informácie uchovávať.
Viac informácií o ochrane údajov na tomto e-shope nájdete TU.
Ak ani po prečítaní všetkých týchto potrebných formalít nie ste spokojní, pošlite nám svoju otázku.
Predtým sme otázky a odpovede po súhlase zverejnili, aby boli prístupné aj ostatným (opakujú sa dosť často). Toto však už nemôžeme robiť. To však nevadí, najdôležitejšie veci sú tu už z čias pred nariadením GDPR.
 *
 *
 *
Iné súhlasy alebo nezhody
Políčka s hviezdičkou sú povinné.

Popis

Základná príprava:
Zalejeme potrebným množstvom horúcej vody a necháme 30 minút napučať.
Odporúčaný čas varenia je 10-15 min.
Všetky huby MycoMedica sú testované v nemeckom laboratóriu na prítomnosť ťažkých kovov, pesticídov atď. Nie sú ožarované a zbierajú sa ručne. Ponúkame vitálne huby najvyššej kvality z prísne kontrolovaného pestovania.
Receptúra:
Krémové rizoto s brazílskymi hubami
pre 4 osoby
  • 50 g sušeného agáve
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 polievková lyžica masla
  • 2ks šalotky
  • 200 g guľatozrnnej ryže na rizoto
  • 1dcl bieleho vína
  • 1l zeleninového vývaru
  • 100g parmezánu
  • soľ
  • korenie
Postup prípravy:
  1. Namočte požadované množstvo agariky do mlieka na noc
  2. na olivovom oleji a masle osmažte nadrobno nakrájanú šalotku
  3. pridáme ryžu a zľahka opečieme do zlatista (asi 2 min.)
  4. prilejeme víno a necháme ho odpariť
  5. pridáme vyžmýkané a nakrájané huby
  6. vývar nechajte pomaly bublať na ďalšom horáku. Pridávajte po jednej naberačke, stále miešajte, a keď sa vývar vstrebe, pridajte ďalší. Po 15-20 minútach by mala byť ryža hotová, ale pevná na skus.
  7. Dochuťte soľou a korením
  8. Nakoniec pridajte nastrúhaný parmezán a vmiešajte ho do rizota.
  9. posypte rizoto na tanieri trochou parmezánu
Pripravili pre vás šéfkuchári spoločnosti MycoMedica Míša Kholová a Jan Průša.
Velikost balení
100 g
Značka
MycoMedica
Agaricus (žampion brazilský) sušený

Agaricus (Brazílsky hríb) sušený 100g

9,20 EUR s DPH Skladem

ks

Můžete doplnit o